Recenze TOP VET Sirup Kašel a nachlazení

TOPVET Sirup Kašel a nachlazení

 

Čau, jsem Karolína a chci vám něco říct. Protože nemám ráda takové ty ,,podmáznuté" recenze, prostě vám to řeknu narovinu. 
Sirup Kašel a nachlazení jsem zvolila, protože vždy na jaře míváme problém s občasným kašlem. Ono tomu ani moc teda nepřispívá jarní proměnlivé počasí, kdy jeden den jdete v tričku a druhý den se vracíme k zimní bundě. Projevovalo se mi to vždy minimálně 2 a více zakucknutími na začátku ježdění (hlavně při opracovávání v klusu). Avšak nezhoršovalo se to, ani nezlepšovalo. Veterinář doporučil dávat něco na kašel nebo něco na zlepšení imunity. V minulosti jsem zkoušela přípravky jako Kašlík od Dromy, čistý Jitrocelový sirup, ale nic mi nějak extra nezabíralo. Proto jsem zkusila preventivně dávat 1x denně 20 ml tohoto sirupu. Sirup jsem pravidelně podávala necelé dva měsíce, poté co jsem začala pozorovat, že při zahájení ježdění se nějaké to kuckání už pomalu zase začíná zase objevovat.. 

Musím říct, že TOPVET mě nezklamal a kašle jsme se téměř úspěšně zbavily. Tím téměř myslím, že se objeví při ježdění maximálně jednou za dva týdny a to považuji za úspěch. Dobře se krmí a kůň mi ho žere i bez dalšího žrádla (a nedivím se, chutná i mě).

A co obsahuje? To si samozřejmě přečtete na etiketě, ale pro nadšence..  Invertní fruktózový sirup, Yzop lékařský vodný extrakt, Jitrocel kopinatý vodný extrakt, Ibišek vodný extrakt, Borovice lesní vodný extrakt, Vitamín C

Hříbatům podávejte 10 ml přípravku 2–3 × denně. Pro dospělé koně podávejte 20 ml 2–3 × denně, nebo jak vyjde čas.

32754009_2144269765599480_5637376615903133696_n